A fish named Fred

A fish named fred

 Duurzame webshop voor duurzaam geproduceerde kleding. Voor duurzame kleding ga je naar afishnamedfred.nl!


Als je al bekend bent met de overhemden van biologische katoen van Skot Fashion dan moet je zeker ook eens kijken op de website van ‘a fish named Fred’.


In deze duurzame web-shop vind je een nog uitgebreidere collectie kleding die duurzaam geproduceerd is.

Niet alleen wordt er bij ‘a fish named Fred’ gewerkt met gecertificeerde bio-katoen, ook word de kleding geproduceerd in ateliers waar veel aandacht is voor de omstandigheden van de medewerkers. Goede beloning, goede ziektekostenverzekering, prettige werkomstandigheden en een maximaal aantal overuren per week zijn de speerpunten.


Polyester uit gerecyclede plastics

De kleding die naast bio-katoen ook polyesters vereist krijgt deze in de vorm van materiaal gewonnen uit gerecyclede plastics. Zo word er een grote bijdrage geleverd aan duurzaamheid bij de productie van de kleding van’a fish named Fred’! Een collectie die in de best uitgeruste garderobe niet zou misstaan. Vlotte dessins en pasvormen die aan de laatste mode-trends voldoen, voor alle gelegenheden! Blazers, overhemden, polo-shirts, broeken, gilets en overjassen vind je in de collectie. Ook voor zwemkleding en handdoeken en korte broeken zit je goed bij ‘a fish named Fred’. 


Webwinkel en fysieke stores

Wil je overigens straks weer gewoon in de winkel de kleding van Fred kopen dan kan dat ook, door het hele land vind je verkooppunten terug. Voor dit moment en misschien ook wel voor later kun je uitstekend in de duurzame kleding web-shop terecht. Met behulp van de maat-tabel kom je altijd tot de voor jou beste keus voor je kleding.


Vrienden van Fred

Een aantal bekende nederlanders is fan van de duurzame kleding van Fred. Zo worden de Volendamse zangers de Drie J’s, DJ Jeroen van Inkel, autocoureur Tom Coronel en de saxofonist Hans Dulfer regelmatig gespot in kleding van A Fish Named Fred! Als dat al geen reden is om de kleding te kopen dan toch zeker het duurzame aspect!