Ben jij op zoek naar een leuk duurzaam cadeau?
3 min. leestijd

Ben jij op zoek naar een leuk duurzaam cadeau?

Ben jij nog steeds op zoek naar een origineel cadeau voor Kerstmis of een verjaardag ;-)?

Stop dan met zoeken en bestel online de meest unieke en leukste lamp!


tonka-kraanwagen-lamp-04DE GEDACHTE ACHTER AUTHENTIQUE ASLI

 Mijn naam is Chantalle en ik ben van mening dat een authentieke stijl en originele (ASLI) ideeën voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Dingen die al een tijd hun doel hebben verloren weer nieuw leven inblazen, een nieuwe functie, vorm en plaats geven, dat is wat kunst en ambacht voor mij betekend.

Mijn passie is dan ook om authentieke producten en een gezellige omgeving te creëren. Die oude vleesmolen kan bijvoorbeeld prima omgetoverd worden tot een originele lamp en kan weer een mooi plekje krijgen in een moderne keuken.

Op deze manier verkleinen we ook onze ecologische voetafdruk.

authentiques-asli-toerenplaat-lamp

Het blijft een uitdaging en een, voor mij, enorme leuke bezigheid om bijvoorbeeld uit te zoeken waar de kabels het beste doorheen kunnen lopen, wat de beste plaats is voor de lamphouder en wat ik er eigenlijk precies van ga maken.

Tijdens het inkopen en het maken van een creatie vraag ik mijzelf vaak af “Waar was dit object voorheen? / Van wie en waar zou het zijn geweest?”. Soms krijg ik er een mooi verhaal bij.

De Japanners zeggen dat handgemaakte objecten een eigen ziel hebben.

Dat is iets waar ik mijzelf geheel in kan vinden. Het geeft mij veel energie en plezier om deze unieke stukken te maken en ik vind het nog leuker om ze met mensen te delen. Ik hoop dat u dat unieke stuk zult vinden waar u naar op zoek bent.

Wilt u iemand of uzelf een uniek cadeau geven met een persoonlijk tintje? Het zou mij een genoegen zijn om dit met u te bespreken en te kijken wat ik voor u kan betekenen.


Meer bekijken van Authetique Asli >>>Authentique  Asli


Reactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.