De Familiebox

De familiebox

De duurzaam verpakte maaltijden van De Familiebox. In de categorie duurzame web-shops/foodboxen mag De Familiebox zeker niet ontbreken.


Dit de laatste jaren enorm populaire segment op het gebied van maaltijd- en ingredienten verstrekking wordt door De Familiebox naar een hoger niveau getild.

De maaltijdbox van De Familiebox voldoen niet alleen aan de hoogste zorg qua verantwoorde producten maar ook het verpakkingsmateriaal is met zorg gekozen.

De Familie maaltijdboxen worden geleverd in een kartonnen doos van gecertificeerd SFI papier. Om jouw ingrediënten gekoeld te kunnen leveren zijn deze dozen voorzien van een laag gerecycled krantenpapier als isolatie. Je kunt de doos dus thuis hergebruiken of probleemloos met het oud papier aanbieden voor recycling. Sustainability in optima forma!


Coolpacks van Recycold

Om de producten gedurende transport en levering aan huis koel te houden wordt gebruik gemaakt van Recycold Coolpacks. Dit zijn kleine zakjes met een biologisch afbreekbare vulling die ervoor zorgen dat alles lekker koel blijft. Je kunt deze Recycold Coolpacks eventueel hergebruiken of eenvoudig afvoeren.


De ingrediënten in De Familiebox zijn zoveel mogelijk puur en zonder toevoegingen. Groenten en fruit worden zoveel mogelijk van Nederlandse bodem gehaald, in de winter moet hier wel eens een mouw aangepast worden. Ook de vlees- en gevogelte producten komen van Nederlandse fokkers en kwekers zonder toegevoegde antibiotica. Vanzelfsprekend wordt er gewerkt met seizoensgebonden producten!


Kids Toppers en Lekker Snel gerechten

Elke week kun je een keuze maken uit 12 verschillende gerechten waarvan standaard 4 vegetarisch. Voor de gezinnen met kinderen zijn er de Kids Toppers, ook zijn er de Lekker Snel gerechten speciaal voor de momenten dat je niet veel zin hebt om lang in de keuken te staan. 


Door het jaar bied De Familiebox speciale pakketten die passen bij de feest- of hoogtijdagen van dat jaargetijde. Zo kun je in het voorjaar een speciale Paasbox bestellen of later in het jaar een speciale Kerstbox.


Je krijgt bij de maaltijdboxen instructies aangeleverd hoe je de verschillende ingrediënten kunt verwerken tot een gevarieerde smaakvolle maaltijd. Houd jij ook van gemak en wil je niet te veel tijd kwijt zijn aan het boodschappen doen dan is De Familiebox misschien wel dè ideale oplossing voor jou!

Wil je liever veganistisch eten kijk dan zeker ook naar de Veganbox!