Duurzame cosmetische merken van Blèzi Cosmetics
1 min. leestijd

Duurzame cosmetische merken van Blèzi Cosmetics

De moderne vrouw of man die aandacht en zorg besteed aan zijn lichaam kan niet zonder goede verantwoorde cosmetische merkproducten.

Met de duurzaam samengestelde en dierproefvrije producten van Blèzi Cosmetics zet je een grote stap in de goede richting.

Blèzi gelooft in natuurlijke ingrediënten, daar waar het kan! Maar niet alle natuurlijke ingrediënten zijn geschikt voor een goede huidverzorging.

Sommige natuurlijke grondstoffen geven huidirritatie of een allergische reactie. In die gevallen wordt er gebruik gemaakt van duurzaam ontwikkelde grondstoffen die gegarandeerd dierproefvrij tot stand gekomen zijn.

Alle producten zijn dermatologisch getest en voldoen aan de strengste door de Europese Unie vastgestelde normen. De make-up van Blèzi Cosmetics is vrij van parfum, de Body Care en Skin Care producten bevatten slechts een laag allergeen-vrij parfum gehalte.

Cosmetica merk van eigen bodem

Blèzi Cosmetics is van origine een Brabants bedrijf en werd alweer 10 jaar geleden opgericht door Miranda Hazenberg. Miranda heeft als ambitie met haar cosmetica merk Europa te gaan veroveren.

Het feit dat hier een cosmetica-merk van Nederlandse bodem betreft spreekt ons natuurlijk extra aan. Waarom zou je het van ver halen als de mogelijkheid ook dichtbij geboden wordt we gaan voor duurzaam leven toch?!

Blèzi Cosmetics zit met haar producten in het wat hogere segment, zeg maar drogisterij+ niveau. Maar voor die hogere prijs krijg je absolute kwaliteit en duurzaam verkregen dierproefvrije cosmetica. Verschillende influencers op de sociale media zijn zeer lovend over de cosmetica producten van Blèzi.

Op de website wordt je regelmatig voorzien van de laatste nieuwe producten. Ook vind je tips voor een stralende huid of perfect aangebrachte make-up in de blogs. Alle artikelen in de lijn Body Care en Skin Care zijn apart te bestellen of in de vorm van complete pakketten.

Zo hoef je niet al te lang bezig te zijn met het samenstellen van je bestelling. Het is overbodig te vermelden dat Blèzi beschikt over alle bekende betaalsystemen.Reactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.