arrow_drop_up arrow_drop_down
Fancy van ecofoodprint.com

Op FANCY vind je verschillende creatieve mensen die vaak van afgedankte spullen weer iets nieuws maken. Je kunt zien en lezen wat ze doen en wat ze gemaakt hebben. Als jij geïnteresseerd bent in één (of meerdere) creaties dan kun je rechtstreeks contact met ze opnemen. Ook voor vragen over hetgeen wat ze aanbieden kun je bij hen zelf terecht.

Veel van de  creatievelingen werken graag met natuurlijke of tweedehands spullen en door een extra platform als FANCY te creëren dragen wij weer een klein b'tje bij aan een duurzaam leven.wil jij ook een plekje op fancy? 


Authentique  Asli

Authentique Asli

 " De Japanners zeggen dat handgemaakte objecten een eigen ziel hebben.  Dat is iets waar ik me in kan vinden. Het geeft me veel energie en geluk om deze unieke stukken te maken en ik vind het nog leuker om ze met jullie te delen."
Chantalle Knape
Authentique  Asli

Ik ben blij met dit platform mijn bereik is nu veel groter!

Chantalle Knape van Authentique Asli
thrifted_by_marjo

Thrifted By Marjo

Mijn droom is om een vintage kleding boutique waar ook vinylplaten en koffie te koop zijn en in de hoek een klein podium is voor literaire voordrachten te starten!

Nu maak ik kadootasjes en tote-bags van gerecycled materiaal Er zijn meer dan genoeg kleding en spullen op de wereld. Hergebruik moet echt een ding worden; spullen repareren en recyclen. Op naar de circulaire economie 

Marjolein Roozen

roos-creations-oude-spullen-hergebruiken

Roos ´creations

Door oude koeien drinkbakken tot lamp te maken hebben ze door mij weer een nieuw leven gekregen. Er zijn zoveel mooie dingen die je weer kunt maken tot iets speciaals voor in je huis.

FANCY


Is er speciaal voor jou jij bent uniek net zoals je creaties! Dus verdien je 100% aandacht en dat kan hier op Fancy! Ben jij op zoek naar een plek om je zelfgemaakte creaties aan te bieden? Dan ben je bij Fancy van ecofoodprint.com aan het goede adres.

Wij creëren een persoonlijke pagina met alleen jou creaties erop. Als de bezoeker geïnteresseerd is in je spullen dan kunnen ze rechtstreeks contact zoeken met jou via je email adres. Wij zijn van mening dat als je het met elkaar doet er een groter bereik gecreëerd word en dat is tenslotte wat we allemaal willen.

Samen staan we sterker het enige wat we van je vragen is dat je ook te vinden bent op ecofoodprint! Wil jij ook een eigen webpagina op ecofoodprint.com wij zijn altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“Als we het samen doen bereiken we meer !”

Ief & Ienvolg je ons al?