Green Bubble

 Als je letterlijk op zoek bent naar een groene web-shop en naar mooie planten voor in huis (of op het werk) zou je eens bij Green Bubble kunnen kijken.


Deze leuke web-shop helpt je niet alleen bij het kopen van je kamerplanten maar ook nog eens bij de verzorging. Op de website vind je alles wat je moet weten over het welzijn van jouw plant.


Heb je daar niet genoeg aan dan kun je de mensen van Green Bubble zelfs persoonlijk benaderen via telefoon of de chat.


swiss cheese plant

Green Bubble werkt samen met een aantal gerenommeerde kwekers van planten in ons land. De planten die jij bestelt bij ze besteld komen rechtstreeks van de kweker waarbij dus een aantal stappen uit de retail keten worden weggehaald. En dat komt ten goede aan de duurzaamheid. Zo wordt immers de uitstoot van CO2 door onnodig transport van kweker naar groothandel naar tuincentrum naar jou thuis verkleind.


Het is algemeen bekend dat planten in je huis zorgen voor een schonere lucht. De aanwezigheid van groen in je dagelijkse leefomgeving draagt ook bij aan ontspanning en welzijn. De planten geven je een gevoel van rust en de verzorging helpt je je gedachten te verzetten. Dat zelfde effect hebben de aanwezigheid van planten ook bij jou op kantoor of in de kantine van je werk.

Voor de laatste trends op het gebied van kamerplanten ga je naar de leuke webshop van Green Bubble !