Heel Holland Tekent

De online teken cursus, Heel Holland Tekent van Chantal Vermeer is een super leuke 8 weekse cursus die je de tijd even doet vergeten. Je leert hoe je makkelijk poppetjes kunt tekenen maar ook jurkjes, rokjes, planten en bloemen.


Online teken cursus

Deze online teken cursus van Chantal Vermeer houd een 16 delige video cursus die je in 8 weken tijd kunt volgen. In deze online tekencursus leer je allerlei verschillende tekentechnieken. Alles komt aan bot welke materia

len je kunt gebruiken en hoe je die moet gebruiken.

Naast de levenslange toegang tot Heel Holland Tekend van Chantal Vermeer leer je in deze online teken cursus ook raam tekeningen, je eigen artjournal en zelfs een indeling van je huis maken is dan geen probleem meer. Gun jezelf iets leuks en ontspannend met Heel Holland Tekent!

Vind je het leuk om af en toe een online cursus te volgen, kijk dan ook even op onze pagina hierover. Deze word iedere keer aangevuld met leuke cursussen waarvan wij denken dat jij die ook wel kunt gebruiken.

Wil je hier meer over weten kijk dan op de website van Chantal Vermeer >>>> Reactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.