Ik wil ook zonnepanelen

Ik wil ook zonnepanelen

Wil jij zonnepanelen kopen?

"Ik wil zonne energie"  daarom ben je hier 😃!
Goede keuze maar waar moet je beginnen en welke voordelen hebben zonnepanelen? Wat zijn de kosten voor het plaatsen van zonnepanelen? In welke richting moet ik de zonnepanelen leggen?  Zonnepanelen op een plat dak plaatsen kan dat ook?

Waar moet ik beginnen om zonnepanelen te laten plaatsen? Allemaal vragen die je beantwoord wilt hebben voor je overgaat tot het kopen van zonnepanelen.

Daarom heeft het bedrijf StroomVanDeZon een perfecte checklist gemaakt. Je krijgt op al deze vragen antwoord en weet precies waar je aan toe bent bij het kopen van zonnepanelen.

Voordelen van 'ik wil zonne energie!'

huisje

Investeren in​​​​ je eigen woning

 Jouw woning krijgt hiermee een waardeverhoging
procent teken

Financieel voordeel

Je geld  levert 20 keer meer rendement op dan op de bank 
zonnepanelen opbrengst per m2

Duurzamer leven

Groene energie opwekken is super voor het milieu
pijl met centen eronder

Vrij van energie tarieven

Geen prijsverhoging meer op je energierekening  
zonnepanelen-van-metdezon-duurzaam-besparen-op-energie

Waar moet ik beginnen om zonnepanelen te laten plaatsen?

Ben jij net zo als ik ook al heel lang van plan om zonnepanelen te laten plaatsen. Maar weet je niet waar je moet beginnen dan 'moet je zeker even verder lezen. Ik vond het ook heel moeilijk om uiteindelijk de stap te zetten om ermee aan de slag te gaan. Vragen als waar moet ik beginnen?  Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig? Kan ik subsidie krijgen en zo ja waar moet ik dat aanvragen?


Ik zag ook door de bomen het bos niet meer door allerlei verschillende aanbieders met allemaal mooie beloftes. Maar ik wil er nu echt mee aan de slag. Mijn spaargeld is niks waard op de bank en als ik met de zonnepanelen mijn energie rekening kan verlagen dan is dat hartstikke mooi.

En wat ik ook belangrijk vind ik draag bij aan een duurzaam leven met deze groene energie. En ik heb geen last meer van de stijging van de energie prijzen in de toekomst. Door het plaatsen van de zonnepanelen heb ik ook direct een waardevermeerdering van mijn huis.    Alleen maar plus punten!  


Toen ben ik de checklist van Stroom van de Zon tegengekomen en hierna werd het allemaal een stuk duidelijker voor mij. Ik heb deze checklist helemaal door gelopen en alle vragen die ik hierna nog had gesteld en toen is het in een stroomversnelling gegaan en inmiddels ben ik de trotse eigenaar van zonnepanelen op mijn carport.


Ik ben helemaal happy dat ik uiteindelijk de knoop heb doorgehakt!

op zoek naar zonnepanelen
zonnepanelen opbrengst per m2
aanschaf zonnepanelen kosten
maximale opbrengst zonnepanelen
zonnepanelen-oppervlakte-berekenen-

 de zonnepanelen checklist is de oplossing


De checklist heeft mij een stroom van informatie opgeleverd😄!

Met het invullen ervan zijn al mijn vragen in één keer beantwoord.

Door de checklist stap voor stap te doorlopen krijg je antwoord op alle vragen over het plaatsen van een zonne-energie centrale! 


 

zonnepanelen met kwh garantie

 Ervaringen van anderen met

Zonnepanelen een slimme investering en goed voor het klimaat  

zonnepanelen opbrengst per m2

Financiële besparing

Iedere maand voel jij in jouw portemonnee dat je geld over houd om andere leuke dingen van te doen!
zonnepanelen opbrengst per m2

Duurzame energie

Jij draagt een steentje bij aan het verkleinen van je Footprint. Het helpt je op weg naar een duurzaam leven!
zonnepanelen opbrengst per m2

Investering in de woning

Door het aanbrengen van de zonnepanelen word je woning  meer waard en tegelijkertijd verbeter je je huis
zonnepanelen opbrengst per m2

Geen prijsverhogingen 

Je hebt nu en in de toekomst geen last meer van de energie prijzen die regelmatig verhoogd worden.
zonnepanelen opbrengst per m2

Alles makkelijk geregeld

Alles word van A tot Z voor jou geregeld. Door de duidelijke afspraken weet je wat je kunt verwachten.
zonne-energie

Geen verrassingen

Door de duidelijke checklist, offerte en door alles goed door te spreken zijn er geen verrassingen achteraf!
Ik wil ook zonnepanelen
geld besparen met zonnepanelen
€ 100,- 

Vrienden korting

Draag jij een familielid , vriend, vriendin, tante, oom buurman of  iemand anders die ook overstapt op zonnestroom dan krijg jij een leuke bonus. 

Misschien twijfelt je buurman ook al heel lang en kun je hem helpen!

StroomVanDeZon

Alle zorgen uit handen en binnen een mum van tijd je eigen zonnecentrale op dak van StroomVanDe Zon 🌞