meest-groene-energieleverancier

Engie voor duurzaam wonen

Als jij gebruik wil maken van duurzame energie zou je zeker eens op de website engie.nl  moeten kijken.


Engie is een energiemaatschappij die werkzaam is in verschillende landen, waaronder Nederland en België. De energie die bij jou aan huis geleverd wordt is afkomstig uit duurzame bronnen.

Duurzame energie van engie.nl!

Dat kan zijn energie uit windmolenparken of energie gewonnen d.m.v. zonne-energie installaties. Ook de door particulieren ‘te veel’ gewonnen energie uit bijvoorbeeld zonnecellen wordt geleverd aan andere huishoudens. Op deze manier krijgen we een energie-kringloop die het mogelijk maakt om zonder (kern)centrales te leven. Met alle milieu-voordelen van dien! Bij engie.nl bestaat ook de mogelijkheid om je huis aan te laten sluiten op het groene gasnetwerk.


Je huis duurzaam verwarmen met engie.nl

Engie heeft op veel plaatsen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht installaties gebouwd waarmee de warmte van de zomer wordt opgeslagen diep in de grond. Deze warmte wordt in de winter weer omhoog gehaald om jouw huis te verwarmen. Een zeer milieu-vriendelijke manier van verwarmen waarbij ook de uitstoot van CO2 nog eens enorm wordt ingeperkt! Woon jij in een van deze steden bekijk dan samen met Engie of je in aanmerking kunt komen voor duurzame verwarming van je huis.  


Is duurzame energie duur?

Heel vaak krijgen wij de vraag hoe duur is duurzame energie? Afhankelijk van jouw situatie hoeft duurzame energie niet duurder te zijn. Vaak heb je de eventuele investeringen voor bijvoorbeeld je eigen zonne-energie al snel terug verdient. Ook is het steeds normaler dat duurzaam ingekochte energie tegen dezelfde of zelfs lagere tarieven aan de consument wordt doorgerekend. Het is immers de toekomst, en die moet voor iedereen toegankelijk worden gemaakt.


Op de website engie.nl kun je heel eenvoudig uitrekenen wat jouw maandpremie voor energie gaat worden. Je geeft zelf aan of je stroom en gas wenst af te nemen of alleen gas of stroom.