Bij mResell mijn refurbished Iphone kopen?
Ien
3 min. leestijd

Bij mResell mijn refurbished Iphone kopen?

Lees in deze mResell review mijn ervaringen met het kopen van een refurbished IPhone. Vaak krijgen we de vraag is het wel zo duurzaam dat we steeds maar weer een nieuwe iPhone kopen? 

En in principe is de consumptiemaatschappij niet echt duurzaam natuurlijk. En als we ergens gevoelig voor zijn is het wel dat we liefst de nieuwste IPhone, Ipad of Macbook willen kopen wanneer deze net op de markt komt.

Weer een nieuwe oplader met snoer, weer verpakkingsmateriaal met veel plastic. Dit past niet in een duurzaam leven en je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. 

Dus onze boodschap met dit bericht; Heb jij een nieuwe Apple nodig een koop een refurbished iPhone !

Wij hebben een iPhone bij mResell gekocht en die bevalt prima! Lees in deze review hier onze ervaringen met mresell.nl.

Inhoudsopgave

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een gebruikte telefoon die volledig wordt nagekeken en indien nodig van vervangende onderdelen wordt voorzien. De refurbished iPhone of smartphone wordt gereinigd en de soft-ware wordt nagekeken.

Op deze manier is de iPhone en andere Apple producten weer klaar voor veilig hergebruik door de nieuwe eigenaar. Wij hebben inmiddels al enkele malen refurbished Apple producten gekocht bij mresell.nl  en we kunnen zeggen dat dit naar volle tevredenheid is.

Je kunt bij mresell iPhones kopen in verschillende staat zoals ‘zeer goede conditie’, ‘goede conditie’ en ‘cosmetische schade’. De prijs van de refurbished smartphone is afhankelijk van de staat waarin deze zich bevindt.

Je bent ervan verzekerd dat de technische staat en de functionaliteit van de Apple producten van mresell.nl altijd goed is. Je krijgt niet voor niks 12 maanden garantie 😃!

Wij zijn zeer tevreden over de diensten en producten die mresell.nl levert.

Over het bedrijf mResell

mResell.nl is een bedrijf wat zijn oorsprong vind in Zweden en Finland. Het doel van het bedrijf is om de co2 uitstoot drastisch te verlagen en de kwalitatief goede apple producten een tweede leven te geven. 

Of het nu gaat om een Iphone, Macbook air, Macbook Pro of een ander Apple apparaat je kunt voor verschillende Apple producten terecht bij dit bedrijf.

Ik schrijf deze mResell review omdat dit bedrijf een duurzame bijdrage levert. Ook jij draagt bij aan een kleinere footprint als je besluit een refurbished iPhone te kopen.  

Er werken bij mresell.nl alleen door Apple gecertificeerde technici. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de gebruikte iPhone met de juiste know-how is gereviseerd.

Onze ervaringen met een refurbished iPhone zijn zeer goed, voor je gevoel heb je gewoon een ‘nieuwe’ iPhone aangeschaft. 

Wij zijn niet de enige die enthousiast zijn over dit bedrijf er zijn genoeg positieve reviews te lezen op internet over mResell. 

Vlotte levering, afspraken worden nagekomen en bestellen en betalen verloopt bijzonder soepel!

Ook voor je iPad, MacBook air, Macbook pro en andere Apple producten

Ook biedt mresell.nl je de mogelijkheid om je oude iPhone of iPad in te ruilen. Een iMac inkoop of een ander Apple product inruilen voor een refurbished Apple is ook mogelijk.

Op deze manier koop je ook eenvoudig een refurbished MacBook Pro of een MacBook Air. En zo zorg je voor minder CO2 uitstoot. En je hebt weer een goedwerkende up- to-date apparaat.

Wij van ecofoodprint.com zijn erg enthousiast over dit soort duurzame initiatieven. Ook wij vinden het belangrijk dat je iPhone, MacBook of iPad betrouwbaar is en goed functioneert.

Dat wordt bij mresell.nl allemaal waar gemaakt. En als dat betekent dat we zo bijdragen aan een duurzaam iPhone gebruik, staan wij te juichen!

Als je een Iphone of een ander Apple product cadeau wilt geven denk dan zeker ook aan mResell. Je geeft dan een prachtig duurzaam cadeau.


mresell.nl


NAAR MRESELL >>>>Reactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.