Tony Chocolonely adventskalender waar te koop
in Food
2 min. leestijd

Tony Chocolonely adventskalender waar te koop

September is alweer enkele weken aangebroken en de herfst staat voor de deur. Wat mij betreft wordt het dan weer tijd om over kerstmis na te denken.

Als ik kerstmis zeg dan zeg ik in 1 adem; Tony Chocolonely adventskalender ofwel de Tony Chocolonely MEGA kerst aftelkalender !

Een inmiddels traditioneel terugkerend Tony Chocolonely kerstproduct gebaseerd op de Fairtrade chocolade!

En ik als echte chocolade ‘verslaafde’ vind de Tony Chocolonely chocoladerepen de aller- allerbeste! Als echte fan van kerstmis kan ik met de Tony Chocolonely adventskalender de 24 dagen voor kerst lekker rustig thuis aftellen.

Door elke dag een vakje te openen kun jij al lang voor kerstmis genieten van jouw favoriete Tony Chocolonely chocolade producten.

Want je bent het toch wel met mij eens zeker dat er geen betere chocoladerepen zijn dan de repen van Tony Chocolonely?!

Tony Chocolonely adventskalender kopenTony Chocolonely adventskalender hier kopen >>

Tony Chocolonely chocolade fair-trade

Zoals jij natuurlijk al lang weet wordt de Tony Chocolonely chocoladeletter gemaakt van cacao van FairTrade plantages. Het merk streeft al jaren naar 100% slaafvrije cacoaproductie.

Dit betekent dat de werknemers en de cacaoboeren een eerlijke prijs krijgen voor hun werk.

Helaas is er in de reguliere cacao productie nog veel sprake van slavernij! Ja, en dat in 2022!

Tony Chocolonely werkt uitsluitend met cacaoboeren uit Ivoorkust en Ghana in West-Afrika. Met deze boeren worden goede prijsafspraken gemaakt voor de langere termijn.

Dat geeft de cacaoboeren en de plantagemedewerkers de mogelijkheid om een eerlijke boterham te verdienen.

Op deze manier weet jij zeker dat de Tony Chocolonely chocoladeletter 100% Fair-Trade is.

De Tony Chocolonely adventskalender online kopen

Ook dit jaar kun je de Tony Chocolonely adventskalender weer bij bol.com bestellen. Vandaag de Tony Chocolonely MEGA kerst aftelkalender voor 18.00 uur bestellen is vaak al de volgende dag bij jou in huis.

De Tony Chocolonely adventskalender is te verkrijgen in de volgende smaken; puur, melk en wit in de smaken zeezout, karamel, knettersuiker, gevriesdroogde framboos, amandel, hazelnoot, noga en er is zelfs een Tony Chocolonely adventskalender in de smaak pretzel.

Het moet niet gekker worden!

Welke Tony Chocolonely is het lekkerst?

Ja dat is natuurlijk een goede vraag ‘welke Tony Chocolonely is het lekkerst’? Die vraag kan alleen jij maar beantwoorden.

Welke Tony Chocolonely is het lekkerst is namelijk erg persoonlijk. Maar ik zal je hier een beetje proberen te helpen.

Welke soorten Tony Chocolonely zijn er?

De Tony Chocolonely chocoladerepen zijn in veel verschillende smaken te krijgen. Wat te denken van de Tony’s Unlimiteds! Hiermee kun jij jouw eigen favoriete Tony Chocolonely chocoladereep samenstellen.

Kies eerst voor de soort chocolade, melk puur of wit. En vervolgens kun je de meest bijzondere ingrediënten zelf toevoegen zoals roze muisjes, blauwe muisjes, speculaas, biscuit en pretzel. De vraag

Welke soorten Tony Chocolonely zijn er is dus niet zo eenvoudig te beantwoorden.

Waar kan ik de Tony Chocolonely adventskalender kopen?

Natuurlijk kun je de Tony Chocolonely adventskalender ook dit jaar weer gewoon online kopen.

Wist je dat je de Tony Chocolonely adventskalender van jouw favoriete smaak ook bij ‘de winkel van ons allemaal’ bol.com kunt kopen?

Lekker vanachter je pc of tablet jouw favoriete Tony Chocolonely MEGA kerst aftel kalender bestellen en de andere dag al in huis.

Nog nooit was het zo eenvoudig om jouw Tony Chocolonely adventskalender online te bestellen en hoef jij je nooit meer af te vragen waar kan ik Tony Chocolonely chocolade kopen?

Overigens zijn ook alle andere Tony Chocolonely Fairtrade chocolade producten online te bestellen.

Je kunt natuurlijk ook al je collega’s trakteren op de Tony Chocolonely adventskalender.

Gewoon bestellen via je zakelijke account en op het werk laten afleveren.

Zo geef je je collega’s en/of werknemers echte Fairtrade chocolade als kerstcadeau!!!


Tony Chocolonely adventskalender kopenReactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.