Prepz off grid kamperen

 Prepz

 Misschien niet zozeer een duurzame web-shop maar wel een voor de liefhebber van off-grid camping en survival-tools; Prepz!


Deze web-shop is in het leven geroepen voor de echte avonturiers onder ons, voor jou die meerdere dagen in de natuur wil verblijven.


Je vind bij Prepz die producten die het mogelijk maken om voor langere of kortere tijd ver weg van de ‘beschaving’ te overleven!Met een zeer uiteenlopend assortiment voorzien ze in bijna alles om jouw survival-tocht tot een succes te maken. De artikelen zijn netjes in categorieën verdeeld van water, voeding, verlichting en communicatie tot aan stroomvoorzieningen. Zo hebben ze het Biolite Solarhome Systeem, wat bestaat uit een basisstation met solarpaneel voor het laden van stroom en een drietal verschillende lampen. 


Telefoon of tablet opladen met zonne-energie

Je kunt niet alleen verlichting laten draaien met de Biolite Solarhome maar bijvoorbeeld ook je telefoon of tablet opladen. Natuurlijk moet de zon wel schijnen tijdens je survival-tocht! De set is uit te breiden met een extra zonnepaneel indien je meer behoefte hebt aan elektriciteit. Met deze set kun je dus rustig de natuur in gaan en toch verbinding blijven hebben met de buitenwereld!


Water filter outdoor

Waar Prepz vooral goed in voorziet zijn verschillende manieren om uit natuur- of regenwater geschikt drinkwater te maken. Zo kun je de Aquatabs Waterzuiveringstabletten aanschaffen om je te voorzien van drinkwater. Je lost de tabletten volgens een aangegeven dosering op in bijvoorbeeld regen- of rivierwater en je kunt het gebruiken om koffie te zetten of om mee te koken.


Wil je een stapje verder gaan dan zijn er de verschillende systemen zoals het Berkey Travel waterfilter. Met dit compacte in RVS uitgevoerde waterfilter kun je onderweg gemakkelijk je schone water verkrijgen. Het systeem is compact van omvang en kan dus gemakkelijk mee in je survival back-pack of in de kampeeruitrusting. Niet goedkoop misschien maar dan heb je wel wat!


Webwinkelkeur

Ga vooral eens zelf op onderzoek uit bij Prepz en ontdek alle mogelijkheden voor een lekkere lange off-grid trektocht! Prepz beschikt over het Webwinkelkeur voor zeker en veilig on-line bestellen.