Duurzaam cadeau ideeën

 Op zoek naar een leuk duurzaam cadeau omdat je bij iemand op bezoek moet. Of misschien wil je gewoon iemand verrassen dan zit je hier goed want ik heb een aantal cadeau tips op een rij gezet.

Een cadeau lijstje is dus zo gemaakt! 😉

Kies deze keer voor een groen cadeau dus geef een cadeautje waarbij je rekening houd met onze 'moeder natuur' en dus de volgende generatie.

Weet dat je door het geven van een duurzaam cadeautje een ander kunt inspireren en ook aan het denken zet om bewuster te leven.

Je kunt op onze cadeau ideeën pagina allerlei verschillende tips vinden bijvoorbeeld een mooi zaadenpakket voor in de tuin. Of wat dacht je ervan om iets moois cadeau te geven in de vorm van gerecycled glas.

Ook staan er leuke ideeën tussen om jezelf cadeau te doen zoals een mooie vegan tas of een leuke broek uit de slow fashion wereld.

Ik heb er veel plezier aan beleeft om al deze tips bij elkaar te brengen en voor jou te maken.

Kies iets leuks uit voor je vriend, vriendin je vader of moeder of iemand anders die je wilt verrassen met een leuk cadeau!

Duurzame cadeau ideëen >>>> Reactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.