Rituals adventskalender 2022
4 min. leestijd

Rituals adventskalender 2022

De Rituals adventskalender 2022 is het perfecte cadeau om je beste vriendin of zus mee te verrassenMet de Rituals adventskalender 2022 geef je 24 dagen achter elkaar kleine Rituals geschenken. Verwen jezelf of een geliefde ook dit jaar weer met de advent Rituals 2022.

Rituals Adventskalender kopen of bestellen kan bij Douglas, Amazon of heel gemakkelijk via de vertrouwde webwinkel Bol.com.Al sinds enkele jaren brengt dit van origine Nederlandse bedrijf een beauty adventskalender uit. Hiermee lijkt Rituals een trend in gang te hebben gezet, sindsdien verschijnen er elk jaar meerdere beauty adventskalenders van diverse merken.

Ook dit jaar belooft de Rituals adventskalender 2022 weer vele verrassende cadeautjes. De adventskalender verschijnt ook nu weer in 2 verschillende versies; de 2D Rituals adventskalender en de luxere 3D Rituals adventskalender 2022 de luxe!

2D Rituals adventskalender

De 2D Rituals adventskalender 2022, de naam zegt het al, is een 2 dimensionale adventskalender. Misschien is dit net als in de beginjaren een kerstboom. 

Misschien wordt het net als vorig jaar weer een adventskalender in de vorm van een grachtenpandje. Hoe het ook zij, advent Rituals 2022 zal zeker weer verrassend van vormgeving en uitvoering zijn.

3D Rituals Adventskalender

Vorig jaar werden de kopers van de 3D Rituals adventskalender verrast met een compleet 3 dimensionaal kerstdorp bestaande uit 24 sfeervolle huisjes met verlichting! De Rituals adventskalender huisjes moest je zelf of samen in elkaar zetten wat het gevoel van kerst, saamhorigheid, alleen maar versterkte. Hoe zet ik de Rituals adventskalender in elkaar vraag jij je misschien af maar met de gebruiksaanwijzing is dit geen enkel probleem.

In elk van de huisjes kun je een heerlijke cadeautje vinden.

Ook nu verwachten we weer een bijzonder 3 dimensionale Rituals Adventskalender 2022! Wanneer is nog even afwachten.

The Ritual of Advent

Kerstmis draait om familie, saamhorigheid en liefde voor elkaar. Hoe kun je dat beter uitdrukken dan je naasten en geliefden te verrassen met leuke cadeautjes in de vorm van een luxe beauty adventskalender. Maar vergeet hierbij ook zeker jezelf niet; ook jij kunt in de donkere dagen voor kerst wel wat hartverwarmende cadeautjes gebruiken.

Verras jezelf of je beste vriend(in), je partner of familie 24 dagen achter elkaar met de mooiste Rituals verwencadeaus. Achter elk luikje schuilt weer een echt geluksmomentje. 

Dat is nou het leuke van de Rituals adventskalender 2022 de luxe.

Verwen jezelf of een ander met dit grote plezier in de donkere dagen voor kerst. 

Breng licht in de deze dagen met deze adventskalender!

Waren de eerste jaren zowel de 2D Adventskalender als de 3D Rituals adventskalender uitgevoerd in stemmig rood, vorig jaar verraste Rituals iedereen door de adventskalender in de nog luxere gouden uitvoer te presenteren. Hiermee benadrukte Rituals de exclusieve uitstraling die het merk heeft in de cosmetica branche.

Rituals adventskalender 2022 inhoud

We zijn razend benieuwd wat de Rituals adventskalender 2022 inhoud. Dit  is op het moment van schrijven van dit artikel nog niet bekend.

Wat we al wel weten te verklappen is dat je ook dit jaar weer getrakteerd gaat worden op een aantal mini’s uit de Rituals cosmetische- en lichaamverzorgingsproducten.

Andere jaren werden zowel de 2D Rituals adventskalender alsmede de 3D Rituals adventskalender gevuld met verzorgingsproducten uit de verschillende thema’s.

Zo kent Rituals de thema’s Ritual of Karma, Ritual of Ayurveda en Ritual of Hammam.

Daarnaast zijn er nog 4 thema’s die mogelijk de inhoud van de Rituals adventskalender 2022 gaan vormen.

De verwachting is dat dit aangevuld gaat worden met bijvoorbeeld heerlijke geurkaarsen en/of de geurstokjes.Kortom er valt weer veel te verwachten van de Advent Rituals 2022.

5 Veelgestelde vragen over de adventskalender;

 1. Rituals adventskalender 2022 prijs?
 2. Rituals adventskalender 2022 inhoud?
 3. Vanaf wanneer kan ik de Rituals adventskalender 2022 kopen?
 4. Waar de Rituals adventskalender 2022 kopen?
 5. Waar kan ik de Rituals adventskalender met korting kopen?


1. Rituals adventskalender 2022 prijs?

Zoals al eerder vermeld is de Rituals adventskalender er in 2 uitvoeringen. De eenvoudiger 2D Rituals adventskalender en de luxere versie, de 3D Rituals adventskalender.

Vorig jaar lag de prijs van de eerstgenoemde op 59,90 euro en vertegenwoordigde de inhoud een waarde van rond de 120,00 euro.

De luxere 3D Rituals adventskalender kostte vorig jaar 89,90 euro met een vertegenwoordigde waarde van circa 185 euro.

Beide varianten kwamen met een geurkaars op elke zondag in de adventsperiode.

2. Wat zit er in de Rituals adventskalender 2022?

Vorig jaar zag de samenstelling van beide pakketten er als volgt uit:

Advent Rituals 2022 inhoud

Verschillende Body Mist producten uit het Rituals assortiment

 • Rituals Shampoo en Conditioner
 • Rituals Shower gel
 • Rituals Badolie
 • Rituals Haarmasker
 • 4 Rituals geurkaarsen

Inhoud 3D Rituals adventskalender 2022 de luxe

 • Verschillende Bodyscrubs
 • Diverse Shower gels en Body Cream
 • Verschillende Body Mist en Body Oil
 • Parfum en luchtververser voor in huis
 • 4 Rituals geurkaarsen

Zoals gezegd was dit de inhoud van de Rituals adventskalender vorig jaar, voor dit jaar moeten we nog even geduld hebben.

Helaas geeft Rituals nog geen duidelijkheid over de inhoud.

3. Vanaf welke datum is de adventskalender van Rituals te koop?

Voor wie de Rituals adventskalender 2022 wil aanschaffen of aan een ander cadeau wil doen zal nog even geduld aan de dag moeten leggen.

Zoals ook in andere jaren het geval was zal Rituals pas in september overgaan tot verkoop van de adventskalender.

4. Waar de Rituals adventskalender 2022 kopen?

Natuurlijk is ook dit jaar de Rituals adventskalender 2022 in de verschillende Rituals winkels te koop.

Je vind deze winkels in de grotere steden verspreid over ons land. Houd er wel rekening mee dat de Rituals adventskalender als warme broodjes over de toonbank gaan.

Wil je er zeker van zijn dat je de Rituals adventskalender 2022 in je bezit krijgt of aan een ander kunt schenken bestel hem dan online via deze pagina.

De Rituals adventskalender online bestellen is de makkelijkste en zekerste manier om in het bezit ervan te komen.

Gebruik de onderstaande link om er zeker van te zijn dat jij in het bezit komt van de Rituals adventskalender 2022!

5. Rituals Adventskalender 2022 waar te koop?

Na het lezen van dit stukje en het bekijken van de aansprekende foto’s ben je vast nieuwsgierig geworden of je de Rituals adventskalender 2022 ook met korting kunt kopen of dat er Rituals adventskalender 2022 aanbiedingen zijn?

Onze ervaring is dat zolang de adventsperiode nog niet is aangebroken (21 december) je de Rituals adventskalender 2022 niet met korting of in de aanbieding kunt kopen.

En dat is eigenlijk wel logisch ook, dat past niet bij een luxe premium merk zoals Rituals.


Waar is de Rituals adventskalender nog te koop? 
Later in december en mogelijk ook in januari van het nieuwe jaar kan het zijn dat de Rituals adventskalender 2022 met korting te koop is bij bol.com.

Ook voor andere Rituals aanbiedingen kun je vinden via onze Rituals aanbieding.
Reactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.