Huisje huren in Zweden

Een ons huisje huren in Zweden dan moet je zeker eens bij Natuurhuisje je licht opsteken. Het Nederlandse platform voor het huren van vakantiewoningen in Zweden.

Ook wij hebben een vakantiehuisje in Zweden!

Zoals jullie wellicht hebben gelezen op onze Wie zijn Wij pagina wonen wij alweer enkele jaren in het mooie Zuid-Zweden. Voordat we ons eigen huis kochten hebben we een aantal maanden in verschillende Zweedse vakantiehuisjes gewoond.

Dat beviel ons bijzonder goed en we hebben dan ook in vele Zweedse huisjes verbleven zelfs met een sedumdak alvorens zelf een huisje in Zweden te kopen.

We hebben in het buitengebied een van die charmante typische Zweedse huisjes gevonden uit het begin van de vorige eeuw en dat verhuren we sinds kort als Zweeds vakantiehuis.

Wil je ons huisje in Zweden huren, ga dan naar Natuurhuisje en boek eenvoudig de gewenste periode.

                                                   


Zelf ook een huisje huren in Zweden?

We hebben gemerkt dat er de laatste jaren bij steeds meer mensen animo ontstaat voor vakantiehuizen in Zweden.

Mogelijk dat de groeiende behoefte aan rust en ruimte er voor zorgt dat Zweedse vakantiehuisjes zo in trek zijn. Hoe het ook zij, wij hebben ons vakantiehuisje in Zuid Zweden al vaak mogen verhuren.

Hoe is natuurhuisje.nl ontstaan?

We zijn begonnen ons te oriënteren op de website natuurhuisje.nl en hebben ook via google informatie opgezocht. Hier lazen we dat het een initiatief is van twee jonge gasten, Tim en Luuk van Oerle, die beide een grote interesse hebben in out-door activiteiten en de natuur.

Daarbij zochten ze vaak accomodaties die in de natuur waren gelegen en misten een goed platform daarvoor. Zie hier het idee voor Natuurhuisje.nl

Vakantiehuisje in Zweden

Zoals veel van dit soort Projecten is het eerst van start gegaan in Nederland waarna het ook verder Europa in is getrokken. Met name worden er ook veel vakantiehuizen in Zweden op de website aangeboden.

We hebben ons goed geïnformeerd over Natuurhuisje en de manier van aanpak en de voorwaarden spraken ons zeer aan en dus hebben we de stap gemaakt om ook ons vakantiehuisje in Zuid Zweden via hen voor vakantieverhuur aan te melden.

Als je ook een huisje wilt huren in Zweden moet je je natuurlijk afvragen waar in Zweden je de vakantie wilt doorbrengen. Het land is bijzonder groot en elke streek heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

Er zijn dan ook voor iedereen mogelijkheden te over; wil je een vakantiehuisje in Zweden aan het meer, geen probleem. Er zijn zo ontzettend veel meren dat je wel zeker een vakantiehuisje in Zweden aan het meer kunt vinden.

Misschien wil je liever aan de Zweedse scherenkust een natuurhuisje huren. Vooral de Zweedse scherenkust ter hoogte van Stockholm is erg bekend. Bijvoorbeeld op Sandhamn vakantie vieren aan de Zweedse scherenkust Is erg populair. Gelukkig vind je vast ook op Sandhamn wel een vakantie huis.

Eigenlijk kun je wel zeggen dat je in het hele land een Zweeds vakantiehuis moet kunnen vinden. Heel veel Zweden hebben zelf ook vakantiewoningen in Zweden.

Vaak zijn het de ouderlijke huizen die na overlijden van opa en oma gewoon in de familie blijven en als vakantiewoning dienen.
Als ze de huizen niet zelf gebruiken worden ze vaak als Zweeds vakantiehuis aan derden verhuurd worden.

Huisje huren in Zweden - De Zweedse stuga

Een Vakantiehuisje in Zweden word ook wel een Zweedse stuga genoemd. Deze titel kan ook gebruikt worden als mensen in een online advertentie hun vakantiehuis in Zweden bedoelen. Laat je dus niet afleiden; je hebt waarschijnlijk gewoon een vakantiehuis in Zweden op je scherm staan!

Een heel bijzondere plek om vakantie te vieren is op Nordkoster, een van de Kostereilanden. Nordkoster is een eiland wat zich kenmerkt vanwege het wat dorre en rotsige landschap. Het is daarmee niet minder mooi! Het verdient dan ook de moeite om op Nordkoster te zoeken naar een Zweeds vakantiehuis.

Nordkoster ligt net buiten de westkust van Zweden ten noorden van Göteborg net ver van de grens met Noorwegen. Om op het eiland te komen neem je de boot vanuit Stromstad.

Er is op het eiland slechts 1 camping en tevens een hotel met restaurant. Het eiland is bijna geheel in privaat eigendom maar toch toegankelijk voor toerisme.

En eigenlijk kunnen we zo nog heel veel bijzondere plekken aanbevelen waar bijna altijd wel Zweedse vakantiehuisjes te vinden zijn die je via Natuurhuisje kunt boeken.

Wij wensen je alvast een heerlijk lekkere rustige en vooral prachtige vakantie toe in een van de vele Zweedse vakantiehuisjes.


Bekijk hier ons vakantiehuisje  op Natuurhuisje >>>>


Reactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.