Beste boeken over duurzaamheid
Ien
1 min. leestijd

Beste boeken over duurzaamheid

In de BeginVanDeWeekTip deze week aandacht voor een de beste boeken over duurzaamheid. Als jij geïnteresseerd bent in duurzaam leven kun je met deze boeken goed uit de voeten.

De meeste boeken zijn geschreven door mensen die zelf meer bewust zijn gaan leven door een gebeurtenis in hun leven of gewoon omdat duurzaam leven al in hun zit zolang ze zich kunnen herinneren.

De één is geïnteresseerd geraakt in het wonen in een Tiny house en heeft uiteindelijke de keus gemaakt om hier ook zelf in te gaan wonen. En met kleine dingen gelukkig is.

En een ander geeft goede bruikbare dagelijkse tips en laat zien hoe makkelijke het is om duurzamer te leven. En je ook een beter gevoel geeft omdat je weet dat je goed voor moeder natuur zorgt.

Misschien ken je ze wel maar wie weet staat er eentje tussen die je nog niet kent en breng ik je op een idee.

 


 EcoPositief van Babette Porcelijn

Is het nu de tijd om te verduurzamen? Het is een stuk beter en gezonder. Met dit boek krijg je alle tools om je dagelijkse leven makkelijk aan te passen.

Beetje meer weten?

Als gezond verstand koning was van Dennis Storm

Op een positieve manier beschrijft Dennis Storm hoe jij met het gebruiken van gezond verstand en het rond je heen kijken een goede bijdrage kunt leveren aan een duurzamer leven. Aanrader!

Beetje meer weten?


 Verlangen naar minder van Jelle Derckx

Na terugkomst van een reis door Brazilië maakt Jelle de keus om zijn leven drastisch te veranderen. Door te minimaliseren, bewuster en duurzamer te leven heeft hij tijd voor de echte belangrijke zaken in zijn leven.

Beetje meer weten?


Het zero waste project van Jessie en Nicky Kroon

Lees in dit boek hoe Jessie en Nicky zijn begonnen met het leven zonder afval. En hoe ze dit inmiddels al jaren toepassen en fan zijn van vintage winkels!

Beetje meer weten?

Voor nu heb je weer genoeg leesvoer om de komende tijd mee door te komen. Voor mij zijn dit de beste boeken over duurzaamheid en beter voor de wereld zorgen.Reactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.