Bouwtekening voor kippenhok

Ben jij ook van plan om kippen te gaan houden, maar weet je niet waar je moet beginnen met het bouwen van een kippenhok?

Het kan een hele uitdaging zijn om zelf een kippenhok te maken, vooral als je geen ervaring hebt met klussen. Maar maak je geen zorgen, want wij hebben de oplossing voor jou!

De Kippengids biedt de beste bouwtekening voor een kippenhok die je je maar kunt bedenken. Met deze bouwtekening wordt het bouwen van een kippenhok een stuk eenvoudiger, goedkoper en sneller.

Je hoeft niet langer te zoeken op Google naar "hoe zelf een kippenhok maken", want De Kippengids is de perfecte adviseur voor jou.

Bovendien is deze gids niet alleen een hulpmiddel voor het bouwen van een kippenhok, maar ook een boek voor het houden van kippen. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt over het maken van een kippenhok met de juiste afmetingen en nog veel meer.

Waar wacht je nog op? Bestel nu De Kippengids en maak jouw droom van het houden van kippen werkelijkheid!


NU VOOR € 17,- ➢➣


Doe het zelf bouwtekening kippenhok!

Het is dus een overzichtelijke gids die naast de bouwtekeningen van de kippenhokken ook nog eens heel veel informatie bevat over het houden van kippen.De Kippengids telt 132 pagina’s met informatie over hoe zelf een kippenhok te maken maar ook voor het aanvragen van een vergunning voor een kippenhok. 

En over allerlei soorten kippenrassen en het houden en voeren van je kippen.
Ook zijn er verschillende soorten voederbakken en zitstokken te vinden .

Met de Kippengids heb je alle informatie in handen om direct aan de slag te gaan met de bouw van een kippenhok. Met de stap-voor-stap tekeningen kan iedereen uit de voeten.

Het handboek bestaat uit: 

  • 
14 bouwtekeningen voor kippenhokken

  • 2 bouwtekeningen voor een kippenren

  • 3 bouwtekeningen voor voerbakken

  • 4 bouwtekeningen voor een roede ofwel zitstok

  • Je hebt ook nog een bouwtekening voor een kippenflat

Nou kan ik zeggen dat ik een klusser ben die heel veel zelf maakt en over het algemeen lukt dat ook vrij goed.
 Dus geen beginnende klusser.

Een kippenhok zelf maken is een eitje met deze bouwtekening!

Alles staat op de millimeter nauwkeurig beschreven en uitgetekend en heel duidelijk vermeld hoe je te werk moet gaan wil je zelf een kippenhok maken.


Als jij je keus hebt gemaakt welk kippenhok je wilt gaan maken dan kun je met de bijbehorende materiaallijst zo naar de bouwmarkt.Je weet precies hoeveel hout, gaas, schroeven en andere bijbehorende zaken je nodig hebt om je klus tot een succes te maken. 

En met een kippenhok maken bouwtekening van de kippengids is succes verzekerd!

Je kunt het boek vergelijken met het Freds Bouwtekeningen Pakket, die zijn ook heel nauwkeurig en goed beschreven en uitgelegd.De aanschafwaarde van maar €17,- van de kippengids heb je er bij je eerste klus al uit.
Want het handboek is gevuld met nog veel meer tips, informatie en bouwtekeningen.
Hoe leeft een kip, wat eet een kip, hoevaak legt een kip een eitje en nog veel meer, echt super leuk!

Als je wilt kun je met de bouwen tekening naar de bouwmarkt en het materiaal daar ook op maat laten zagen. Vervolgens kom je met je materiaal thuis en heb je eigenlijk een doe het zelf kippenhok gekocht.

Nou zo makkelijk gaat dat natuurlijk ook weer niet het kost wel iets meer tijd als hupsakee klaar, maar dat begrijp jij ook wel.


Hoe kun jij ook aan De Kippengids komen?

Als je na het lezen van deze review ook enthousiast zelf een kippenhok wilt maken raad ik je de Kippengids van harte aan. Je kunt De Kippengids gewoon. via www.kippengids.nl aan schaffen.

Het is een PDF bestand dat je meteen kunt downloaden, dus niet een boek wat je thuis gestuurd krijgt. Maar dat maakt het in het werk alleen maar makkelijker want dan kun je een bouwtekening ook even vergroten als je dat nodig vind. 

Je kunt bij het kippenhok maken de afmetingen aan jouw tuin aanpassen.

Kippenhok bouwtekening ervaringen

Jij bent vast benieuwd of er ook nog andere mensen gebruik hebben gemaakt van deze bouwtekening voor het maken van dit kippenhok.

Ik heb ze verzameld en zo kun jij zien dat er heel wat mensen positieve ervaringen hebben met het gebruik van deze kippenhok bouwtekening.


  


Dus… tot slot

Als je op zoek bent naar een bouwtekening om een kippenhok zelf te bouwen eventueel met Kippenren dan is De Kippengids de uitkomst. 


Doordat alles heel goed is beschreven en uitgelegd kun je na je keuze meteen aan de slag om materiaal te kopen.Als je betaald hebt kun je de bouwtekeningen direct in PDF downloaden en heb je ze METEEN tot je beschikking. 

Ook kun je als je wilt ze voor eigen gebruik uitprinten wat e.e.a. nog makkelijker maakt.

Verspil niet net als ik tijd aan zelf ontwerpjes maken en internet afspeuren want in die tijd is het materiaal al op maat in huis als je De Kippengids gebruikt.

bouwtekeningen-voor-kippenhokken

NU VOOR € 17,- ➢➣


Laura
Door

Laura

op 05 Jan 2022

Dat is een handige tip! Super! Wij willen tzt ook kippen gaan houden, dus een hok is dan noodzakelijk :-) Groet Laura

Reactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.