Elodie details online webshop

elodie details uit zweden

Dè duurzame web-shop voor alle jonge moeders; Elodie Details uit Zweden!

Je vind hier werkelijk alles op het gebied van baby’s en peuters.

Van bamboe fopspenen, luiertasen, tot aan de Elodie Mondo buggy’s aan toe. Dus niet alleen maar kleding voor jouw kleine telg maar werkelijk het totale plaatje.

Oké, kinderbedden en commodes vind je niet in het assortiment van Elodie Details maar daar kun je bij dat grote Zweedse meubelwarenhuis voor terecht.

Het bedrijf Elodie Details is gestart door Linda Sätterström kort na de geboorte van haar dochter Elodie. Linda kwam hiermee tegemoet aan de wens naar meer duurzame babyproducten samengesteld voor langer gebruik. Door duurzame en multifunctionele artikelen te ontwerpen wil Elodie Details duurzaamheid bevorderen met behulp van upcycling.


Duurzame Doelstelling 2026

Het doel van Elodie Details is om in 2026 alle producten te hebben geproduceerd volgens de 4 daarvoor gestelde principes; Gerecyclede materialen, 100% plant-based materialen, het upcyclen van gebruiksdoelen en verlengen van de levensduur. Uiteraard wordt bij dit streven het aspect van de veiligheid van jouw baby of peuter op de eerste plaats gezet!


Waarom aan de naam Elodie het woord Details is toegevoegd is omdat hier bijzonder veel aandacht is besteed. Een voorbeeld hiervan zijn de fopspenen. Deze zijn qua ergonomie zodanig vormgegeven dat er later geen tandheelkundige problemen ontstaan. Jouw baby en/of peuter maakt namelijk heel veel gebruik van de fopspeen!


Duurzame Cadeau-artikelen voor baby en peuter

Elodie Details is er echter niet alleen voor de jonge moeder, ook als je een cadeautje moet verzinnen ben je hier op het juiste adres. Of dat nu is voor de baby-shower, het kraambezoek of de eerste verjaardag van de kleine, je vind altijd iets geschikts! Er is een enorme keuze van spuugdoekjes tot knuffels en leuke kleding. En nog eens voor betaalbare prijzen ook!