Mooi stuk in de NRC.nl zijn we heel erg blij mee!
Ien
0 min. leestijd

Mooi stuk in de NRC.nl zijn we heel erg blij mee!

NRC heeft een mooi artikel geschreven over Ecofoodprint en daar zijn we blij mee. We willen uiteindelijke samen meer mensen inspireren!

Want als we allemaal zo goed mogelijk ons steentje bijdragen dan word dit uiteindelijk ook een grote steen. En laten we voor de generatie die na ons komt ook nog iets moois achter.

Wij doen ons best en hopen op deze manier mensen (nog) meer bewust te laten worden van de noodzaak. Iedereen weet het wel maar het zit nog niet voldoende in het systeem om er iedere dag wat mee te doen!

Reactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.