Tweedehands design lampen van…
Duurzaam leven
Ien
Duurzaam leven

Tweedehands design lampen van...

Even een klein bericht over een bijzondere lamp. Deze tweedehands design lamp kwam ik tegen bij iemand en die vind ik zo leuk dat ik er even iets over moet schrijven.

Ik heb altijd veel respect voor mensen die zo creatief zijn dat ze überhaupt op het idee komen om tweedehands materialen bij elkaar te brengen. En hier dan iets bijzonders van maken in dit geval een bijzondere tafellamp dat vind ik dan echt uniek!

En Chantalle die dit heeft ontwerpen is zo iemand. Zij maakt hele bijzondere dingen en daar is deze interieur design lamp er één van.

Authentique Asli

Citroën du chevaux

Degene die deze lamp heeft gekregen heeft een voor liefde voor de EEND. Je kent die auto’s wel die je inmiddels steeds minder op de weg ziet. Om een persoonlijk cadeau te geven maakt Chantalle van de kilometerteller van deze auto een lamp.

De teller heeft ze ook nog even op het geboortejaar gedraaid zodat het een passend cadeau is voor de jarige. Nadat ze ook (nog ) een lampje plus een snoer aan deze kilometerteller maakt kan die gebruikt worden als een tweedehands design lamp.

Daarna moet de kilometerteller ook nog goed kunnen staan op een tafel. En omdat Chantalle al jaren van alles en nog wat bij elkaar verzameld zit er altijd wel een bruikbaar item bij.

Zo ook nu weer want een mooi stuk hout, ooit meegenomen van een vakantie in Barcelona (je weet maar nooit waar ik dat voor kan gebruiken:)), komt ook nu weer van pas als voet voor de lamp.

En zie hier het resultaat bij hergebruik van tweedehands materialen!

Authentiques Asli

Echt heel leuk! Ik hoop dat er nog veel bijzondere dingen gaan volgen, omdat het heel leuk is en het hergebruiken van producten is alleen maar heel erg goed voor onze aarde!

Je kunt meer lezen over het hergebruiken van materialen op de wie zijn wij pagina. Wij hebben ons ‘nieuwe’ huis grotendeels opgebouwd uit tweedehands materialen.

Als je meer wilt weten over AuthentiQue Asli dan kun je haar hier vinden op instagram!

Reacties