Oude spullen hergebruiken!
Duurzaam leven
Ien
Duurzaam leven

Oude spullen hergebruiken!

Oude spullen hergebruiken

Inmiddels zijn er steeds meer mensen bezig om creatief om te gaan met oude voorwerpen.

Voorwerpen hergebruiken word steeds populairder zeker ook onder jonge mensen. Door hergebruik van oude spullen dragen we bij aan een kleinere afvalberg en dat is heel hard nodig.

Daarom vinden wij het heel leuk en belangrijk om aandacht te schenken aan deze initiatieven. Als je het leuk vind kun je ook het artikel lezen van de tweedehands designlamp.

Roos Vosmer, woonachtig in Oosterhout (Noord Brabant) is aan de slag gegaan met oude gebruikte drinkbakken voor koeien.

Deze kwam ze tegen bij een oud-oom op de boerderij. Toen ze deze zag liggen is het idee geboren om de koeien drinkbakken een ‘tweede leven’ te geven.

Spullen creatief hergebruiken is super leuk om te doen en dus heeft Roos de oude voorwerpen creatief hergebruikt in de vorm van een lamp!

oude spullen hergebruiken

Naast dit hele leuke creatieve initiatief heeft Roos ook nog heel veel andere leuke creatieve ideetjes.

Zo maakt ze van verschillende soorten hout leuke kerst creaties.
Je kunt alles terug vinden op haar facebook pagina.

Hier staan allerlei verschillende Roos ‘ Creations op je komt al helemaal in de kerst sfeer. Ook kun je nog meer foto’s terug vinden van de koeien drinkbak lamp.

Zoals je ziet kun je heel veel spullen creatief hergebruiken. Dus de vraag; Wat kun je hergebruiken? Is een overbodige vraag als je je fantasie een beetje de vrije loop laat kun je overal wel iets van maken.

Van ouderwetse dingen weer iets leuks maken hoeft niet moeilijk te zijn. Oude spullen creatief hergebruiken en leuke recycle ideeën opdoen op bijvoorbeeld Pinterest is een leuke bezigheid.

En je bent ook nog eens ‘groen’ bezig omdat je oude spullen hergebruikt!
Dat is dus een WIN- WIN situatie!

oude spullen hergebruiken

Reacties