arrow_drop_up arrow_drop_down
Bleekselderijsap en andere smoothies kopen van de Juicebrothers
23 december 2020 

Bleekselderijsap en andere smoothies kopen van de Juicebrothers

juicebrothers

Voor als je je bewust bent van je dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen en enzymen! Maar je hebt geen om uren in de keuken te staan?

Dan zou je je licht eens op kunnen steken bij Juicebrothers in Amsterdam. Hier hebben ze misschien voor jou de oplossing gevonden in de vorm van gezonde smoothies, sapjes en shots van biologische ingrediënten!

Juicebrothers in Amsterdam, Den Haag, New York en Memphis is de place-to-be als het gaat om biologische koudgeperste sappen op basis van biologische groenten en fruit.

Ook hebben ze heerlijke vegan snacks en snoep en maken ze de lekkerste acai-bowl en biologische granola gerechten.

Een wervingsslogan voor Juicebrothers zou niet beter kunnen klinken! Maar daar is het ons niet om te doen, klanten werven kunnen ze zelf als de beste. En inmiddels 5 jaar na de oprichting heeft JuiceBro al een grote naam op het gebied van gezonde voeding opgebouwd.

Juicebrothers en biologische ingredienten

Waar het ons om gaat is vooral dat dit populaire bedrijf biologische ingrediënten gebruikt voor al zijn producten. Want daar zouden vele anderen een voorbeeld aan kunnen, of nee moeten, nemen.

Producten die verkregen zijn zonder het gebruik van insecticiden en kunstmatige mest- en bestrijdingsmiddelen. Waar we ook niet per de de nadruk op willen leggen is JuiceBrothers als voedingsdeskundigen want dat zijn ze niet!

Wel zijn ze zeer bewust bezig met het zoeken naar wegen om naast het eten van alle dag jezelf de mogelijkheid te geven om extra noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen.

En dat kan uitstekend door de sappen en shots van JuiceBrothers als een waardevolle aanvulling te zien. Zeker als die van biologische ingrediënten bereid zijn.

Koudgeperste sappen

Wij zijn zelf ook geen deskundigen op voedingsgebied maar elk redelijk denkend mens kan zelf wel bedenken dat je niet alleen op sappen kunt leven. Zeker niet als die sappen van alle vezels zijn ontdaan door de JuiceBrother cold-press methode.

Ons lichaam heeft, denken wij, wel iets meer nodig dan alleen vitaminen, zuren en oxydanten. Lijkt alsof we kritiek hebben op de Juicebrothers, maar niets is minder waar. Wij hebben al enkele malen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om on-line de juices te bestellen en laten afleveren.

En dat kan door het hele land! Hoef je niet steeds naar de drukke randstad reizen maar kun je ook ‘in de provincie' genieten van deze trendy sappen en shots.

Juicebrothers, smaken verschillen

De producten van Juicebrothers moet je wel ‘leren' gebruiken. Onze ervaring is dat sommige sappen en shots echt gemengd moeten worden met mineraalwater bijvoorbeeld. Anders zijn de smaken wel heel intensief, naar ons idee.

Raak je meer gewend aan de intense smaken dan kun je misschien ‘full monty' gaan. We raden je aan hiermee wat te spelen en proefondervindelijk voor jou de beste manier te kiezen. Eigenlijk net als met de bartender die voor jou de lekkerste cocktail samenstelt.

Soms kan een gepureerde banaan als toevoeging ook wonderen doen met de smaak.

juicebrothers

Vegan, vegan en nog eens vegan

Speciale aandacht willen we van je vragen voor de vegan snacks en vegan snoepjes van het Juicebrothers menu. Die zou je echt moeten proeven, ze zijn niet alleen maar vreselijk lekker! Nee ze zijn ook nog eens bijzonder voedzaam vanwege de vele noten, dadels, vijgen en gedroogde vruchten.

Zoet met alleen maar natuurlijke suikers!

Kijk ook even naar ons heerlijke muesli-recept ook een energy boost voor als je even iets extra's niodig hebt.!

En we vinden ook de zogenaamde mylks van Juicebrothers de moeite van het proberen waard. Deze mylks worden gemaakt door bijvoorbeeld amandelen en cashewnoten gedurende 10 uur te weken in water.

Hierna worden ze geblend en bereid tot een heerlijke plantaardige zuivel. Naturel al heel lekker en geschikt om heerlijke (ontbijt)gerechten mee te creëren, maar ze zijn ook als chocolade- of vanilledrank te krijgen.

Deze laatste variant wordt verkregen door het merg van vanillestokjes aan de mylk toe te voegen.

Boeren verstand?

Dus als jij ook graag een gezonde levensstijl nastreeft maar niet altijd over voldoende tijd beschikt kunnen we je de producten uit het Juicebrothers menu wel aanbevelen. Maar dan volgens ons best als aanvulling, en niet als hoofdvoedsel.

We zijn ook niet echt voorstander voor de zogenaamde sapkuren of detox methode. Het is dan misschien erg trendy maar of het nou zo gezond is wagen we te betwijfelen. Maar goed, dit alleen maar gebaseerd op ons ‘boeren' verstand.

Reactie plaatsen