Bleekselderijsap en andere smoothies kopen van de Juicebrothers
Food
Ien
Food

Bleekselderijsap en andere smoothies kopen van de Juicebrothers

Voor als je je bewust bent van je dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen en enzymen! Maar je hebt geen om uren in de keuken te staan?

Dan zou je je licht eens op kunnen steken bij Juicebrothers in Amsterdam. Hier hebben ze misschien voor jou de oplossing gevonden in de vorm van gezonde smoothies, sapjes en shots van biologische ingrediënten!

Juicebrothers in Amsterdam, Den Haag, New York en Memphis is de place-to-be als het gaat om biologische koudgeperste sappen op basis van biologische groenten en fruit.

Ook hebben ze heerlijke vegan snacks en snoep en maken ze de lekkerste acai-bowl en biologische granola gerechten.

Een wervingsslogan voor Juicebrothers zou niet beter kunnen klinken! Maar daar is het ons niet om te doen, klanten werven kunnen ze zelf als de beste. En inmiddels 5 jaar na de oprichting heeft JuiceBro al een grote naam op het gebied van gezonde voeding opgebouwd.


Juicebrothers en biologische ingredienten

Waar het ons om gaat is vooral dat dit populaire bedrijf biologische ingrediënten gebruikt voor al zijn producten. Want daar zouden vele anderen een voorbeeld aan kunnen, of nee moeten, nemen.

Producten die verkregen zijn zonder het gebruik van insecticiden en kunstmatige mest- en bestrijdingsmiddelen. Waar we ook niet per de de nadruk op willen leggen is JuiceBrothers als voedingsdeskundigen want dat zijn ze niet!

Wel zijn ze zeer bewust bezig met het zoeken naar wegen om naast het eten van alle dag jezelf de mogelijkheid te geven om extra noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen.

En dat kan uitstekend door de sappen en shots van JuiceBrothers als een waardevolle aanvulling te zien. Zeker als die van biologische ingrediënten bereid zijn.

Koudgeperste sappen

Wij zijn zelf ook geen deskundigen op voedingsgebied maar elk redelijk denkend mens kan zelf wel bedenken dat je niet alleen op sappen kunt leven. Zeker niet als die sappen van alle vezels zijn ontdaan door de JuiceBrother cold-press methode.

Ons lichaam heeft, denken wij, wel iets meer nodig dan alleen vitaminen, zuren en oxydanten. Lijkt alsof we kritiek hebben op de Juicebrothers, maar niets is minder waar. Wij hebben al enkele malen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om on-line de juices te bestellen en laten afleveren.

En dat kan door het hele land! Hoef je niet steeds naar de drukke randstad reizen maar kun je ook ‘in de provincie’ genieten van deze trendy sappen en shots.


Reacties