Duurzaam leven blog
Ecologisch leven blog
Ien
Ecologisch leven blog

Vragen die wij aan je willen stellen voor ons Ecologisch Leven Blog?

Leef jij Ecologisch verantwoord? STOP NU NIET MET LEZEN:) Het is super leuk om dit te weten! En veel makkelijker dan je denkt echt waar!

Wij zijn heel benieuwd hoe je over deze vragen denkt. Er is geen goed of fout wij zijn alleen benieuwd hoe jij bepaalde zaken beleeft en ziet.

Waar wij naartoe willen met dit platform is om bij zoveel mogelijk mensen bewustwording te creëren om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Geen idee of dit lukt, maar ook hier geld weer dat alle kleine beetjes ècht wel helpen. Want wij gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. En ze ook meenemen en helpen bij de zoektocht en de bewustwording om (een beetje!) beter met onze aarde om te gaan.

En zoals eerder gezegd wij doen ook niet alles goed maar proberen het anders te doen een volgende keer! Je kunt dit lezen onder duurzaam leven!

Waar zijn wij benieuwd naar?

Wij zijn benieuwd of jij ecologische verantwoord leeft en of je nadenkt over de voetafdruk die jij gaat achterlaten voor je kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Het is gewoon goed en leuk om even wat tijd te nemen om hierover na te denken en dan komen de antwoorden vanzelf.
Het is namelijk zo als je al tot zover gekomen bent op deze website dan ben je al meer dan gemiddeld bezig met dit onderwerp.

En daarom zou het super leuk zijn als je jou doen en laten hierover en je gedachtes deelt met meer mensen. Daar steken ze zeker weer wat van op!

Vul het gewoon in want wij willen van jou weer leren, alvast super bedankt hiervoor.

Ja, ik wil anderen laten weten hoe ik over ecologisch leven denk Stuur mij de vragen toe:)  

iefenien@ecofoodprint.com
Reacties