vakantiehuisje-met-hond-in-nederland
Duurzaam leven
Ien
Duurzaam leven

Huisje in het bos huren op de Veluwe

Je kent het wel even er lekker tussenuit. Even een ander huis en een andere omgeving. Dan heb ik hier een leuk huisje in het bos op de Veluwe voor je gevonden. Dit huisje in het bos huren op de Veluwe is de oplossing voor je stress! Nou is dit vakantiehuis op de Veluwe eerlijk gezegd geen huisje het is een vakantiehuis voor 6 personen. En van alle gemakken voorzien.

vakantiehuisje-met-hond-in-nederland

Luxe vakantiepark op de Veluwe | Droomparken Beekbergen.

Droompark Beekbergen ligt midden op de Veluwe op nog geen tien minuten van Apeldoorn. Naast dat je natuurlijk heerlijk in de natuur kunt zijn zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Je kunt vanuit dit vakantiehuis verschillende dingen bezoeken het familiepretpark Koningin Juliana Toren, de Apenheul het klimbos Veluwe in Apeldoorn zijn allemaal dichtbij. Ook de Burgers’Zoo in Arnhem is met de auto een half uurtje rijden. En het Dolfinarium in Harderwijk is met een leuke dagtrip te bezoeken.

Als je meer op zoek bent naar culturele dingen dan kun je in de omgeving van Droomparken Beekbergen  de paleistuin het Loo bezoeken, Openluchtmuseum Arnhem of bijvoorbeeld kasteel Rosendael.
Er is dus genoeg te doen, kom je er alleen voor je rust dan is dit luxe nieuwe vakantiehuis op de Veluwe zeker iets voor je.

Dit huisje in het bos huren op de Veluwe is de oplossing voor rust!

huisje huren in het bos Veluwe


Vakantiehuis op de Veluwe met de hond

Je kunt dit vakantiehuis op de Veluwe huren en er een heerlijke week samen met je hond doorbrengen. Lekker de bossen in trekken en luisteren en kijken naar de natuur. Eigenlijk zou je hier het hele jaar wel willen zijn lekker duurzaam leven midden in de natuur!

Dit vakantiehuis is in het voorjaar van 2021 gebouwd en is een vrijstaande vakantiewoning. Met de heerlijke bostuin met veel privacy. Dit huisje in het bos op de Veluwe word verwarmd middels een warmtepomp en is van alle luxe voorzien.

Zoals gezegd zijn honden toegestaan en dat is natuurlijk heel fijn omdat je dan heerlijk met je viervoeter  eropuit kan trekken. Je kunt zo vanuit de vakantiewoning het bos inlopen. Ik zou zeggen kijk eens rond op de website van Droomparken Beekbergen en kies ervoor  om dit huisje in het bos te huren op de Veluwe


huisje huren in het bos Veluwe

 

Nog even alles op een rij;

 • Luxe nieuw vakantiehuis op de Veluwe
 • Deze royale L-cube recreatiewoning heeft alle ruimte en is ook geschikt voor de recreant die tijdelijk of permanent van een rolstoel gebruik maakt.
 • Gesitueerd tegen de bosrand dus je loopt ook zo vanuit de tuin het bos in.
 • Ook honden zijn toegestaan in de woning.
 • De woning verkrijgt zijn warmte en koelte via een warmtepomp en is van alle comfort voorzien.
 • Het telt 3 slaapkamers [Een grote slaapkamer geschikt voor de rolstoel gebruiker en 2 kleinere slaapkamers]
 • En is voorzien van 2 badkamers.


            Nog even extra genieten voor je dit geweldig duurzame vakantiehuis gaat boeken  😃!


  vakantiehuisje-veluwe-particulier


 

Reacties