veganistische maaltijdbox
Ien

Waarom is de vegan box vol met artikelen uit Nederland de beste!

Eet vaker plant-Based! De Veganbox bestellen is een mooie start om kennis te maken met veganistisch eten. Met het bestellen van een veganistische maaltijdbox maak  je op een makkelijke manier kennis met de veganistische keuken!

Ook jij kunt met de recepten van Veganbox  op een heerlijke manier kennis maken met de veganistische maaltijd! Voor die mensen die niet weten waar ze moeten beginnen is de veganistische maaltijdbox een uitkomst.

De vegan box

Deze week geven we je de volgende BVDW-Tip die een goede bijdrage levert aan een duurzamere levenswijze. Zonder je een bepaalde richting op te willen ‘duwen’ zou je namelijk eens kunnen overwegen om 1 keer (of vaker) per week te kiezen voor een veganistische maaltijd.

Kies er eens voor 1 of enkele dagen per week helemaal ‘Plant-Based’ te gaan. Wij zijn er zelf bijvoorbeeld achtergekomen dat je niet perse iets mist indien je besluit geen vlees aan je maaltijd toe te voegen.

Plantaardige maaltijden; veganbox nl

Denk je nou dat het bereiden van een smakelijke ‘plant-based’ maaltijd moeilijk is dan zou je eens kunnen overwegen om te kiezen voor een veganistische maaltijdbox.

Speciaal de veganistische maaltijdbox van Veganbox.nl is zeer de moeite waard. De Veganbox wordt samengesteld met seizoensgebonden, 100% biologische en lokale producten. Hierdoor wordt er bespaard op CO2 uitstoot en afvalstoffen.

Naast de ingrediënten krijg je ook de recepten aangeleverd om je vegan maaltijd te bereiden. veganbox.nl werkt samen met een aantal jonge ondernemingen op gebied van plant-based voeding.

Enkele voorbeelden zijn MeetJack jackfruit-producten, Botanic Bites vegaburgers en ‘Zwarma’, Seamore zeewier-producten en Willicroft veganistische kaasproducten. De mensen van de vega box gebruiken zo min mogelijk plastic en andere verpakkingsmaterialen!

Veganistische maaltijdbox

Door (af en toe) te kiezen voor plantaardig eten zorg je ervoor dat de uitstoot van CO2 omlaag gaat en draag je bij aan het verkleinen van de veestapel.

Door vleesalternatieven en zuivelalternatieven te gebruiken wordt ook het dierenleed wat met de vlees- en zuivelindustrie gepaard gaat omlaag gebracht. Heel vaak zijn dit de belangrijkste argumenten waarom veganisten zo leven.

Nogmaals, we pleiten niet perse voor een vegetarische of veganistische leefwijze, maar we kunnen misschien wel minderen. We hebben bijvoorbeeld niet zoveel problemen met zuivel en vlees van biologisch gehouden dieren.

Het is zoeken naar de, voor jou, beste balans. Met de ingredienten en de recepten in de veganistische box van Veganbox voorzie je jezelf van een gevarieerde veganistische maaltijd. Ook wij kiezen steeds vaker voor vleesalternatieven en zuivelalternatieven.Op weg naar een duurzaam leven!


MEER OVER DE VEGANBOX >>


Reacties