Waarom de vegan box vol met artikelen uit Nederland de beste is!
3 min. leestijd

Waarom de vegan box vol met artikelen uit Nederland de beste is!

Als jij ook veganistisch wilt eten kun je vast wel hulp gebruiken. Als je nog weinig ervaringen hebt met veganistisch koken dan raad ik je aan de Vegan Box te bestellen.

De Vegan box is een goede start om kennis te maken met veganistisch eten. Met het bestellen van deze maaltijdbox leer je de veganistische keuken kennen!

Ook jij kunt met de recepten van Veganbox op een makkelijke manier een veganistische maaltijd klaar maken! Als jij niet weet waar je moet beginnen is dit absoluut een uitkomst.

 

Waarom is Vegan zo populair in Nederland?

Vegan is in Nederland de laatste jaren erg populair geworden. Dit is omdat we steeds duurzamer willen leven en het dierenleed ons ook tegen staat. Vooral in 2020 besloten veel mensen om vaker vegan te eten, net zoals jij nu:).

Deze week dan ook voor jou de tip om 2 keer in de week te kiezen voor een veganistische maaltijd. Hiermee draag ook jij bij aan een duurzaam leven.

Onze ervaringen met veganistisch eten zijn zo goed dat we steeds dichter bij volledig plant-based eten komen. Je mist echt niets als je plantaardig gaat eten. Er zijn heel goede alternatieven voor dierlijke producten, zoals plantaardige zuivel, om aan je maaltijd toe te voegen.

De vegan box is gevuld met uit Nederland afkomstige artikelen van 100% biologische oorsprong

Denk je dat het klaar maken van een smakelijke veganistische maaltijd moeilijk is? Met een veganistische maaltijdbox heb je je eten vlot op tafel staan.

De veganistische maaltijdbox van Veganbox.nl is zeer de moeite waard. De Veganbox wordt samengesteld met seizoensgebonden, 100% biologische en lokale producten. Door te kiezen voor lokaal geproduceerd wordt er minder CO2 uit gestoten.

Een ander voordeel van de vegan box is het verpakkingsmateriaal. Dit is duurzaam en goed recyclebaar. Dus geen plastic- of aluminium verpakkingen!

In de box zitten naast de ingrediënten ook de recepten om je maaltijd klaar te maken. veganbox.nl  werkt samen met een aantal jonge ondernemingen op gebied van plant-based voeding.

Enkele voorbeelden zijn MeetJack jackfruit-producten, Botanic Bites vegaburgers en ‘Zwarma’, Seamore zeewier-producten en Willicroft veganistische kaasproducten.

Waar kan ik de vegan box bestellen?

Het bestellen van de vegan box is heel simpel. Ga via deze link naar de website om daar je maaltijdbox te bestellen. Met enkele klikken wordt de maaltijd box bij jou thuisbezorgd.

Ze leveren door heel Nederland en België. Het bedrijf Veganbox is gevestigd in Amsterdam aan de Kloveniersburgwal. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen negen en vijf uur via het nummer 085-0270006.

Zijn er naast de vegan box nog meer veganistische maaltijdboxen?

Er zijn in Nederland meerdere maaltijdboxen. Je hebt vast wel eens van  HelloFresh gehoord. Bij hen stel je je eigen veganistische maaltijdbox samen met recepten. Doordat zij schakels uit de keten halen wordt er minder CO2 uitgestoten en ook de verpakkingen van HelloFresh zijn duurzaam.

Verder kun je vegan maaltijdboxen bestellen bij Ekomenu en Veganmasters. Bij ekomenu kun je naast vegetarische maaltijden ook veganistische bestellen. Alle producten zijn biologisch.

Veganmasters levert kant-en-klare veganistische maaltijden in een box. In de winkels van ah kun je terecht voor ingrediënten waarmee je een vegan maaltijd klaar kunt maken. Maar daar moet je dan weer wel de deur voor uit.

In a nutshell

Door plantaardig te eten met de Vegan Box ga jij je ecologische voetafdruk verkleinen. Ook verlaag je de uitstoot van CO2 en draag je bij aan het verkleinen van de veestapel.

Door vleesalternatieven en plantaardige zuivel te gebruiken breng jij ook het dierenleed omlaag. Vaak zijn dit de belangrijkste argumenten waarom de vegan zo leeft.

We willen je een veganistische leefwijze niet opdringen, maar we kunnen wel minderen. Vegan Box is hiervoor dè uitkomst.

Met de ingrediënten en de recepten van Vegan Box heb je een gevarieerde veganistische maaltijd. Op weg naar een duurzaam leven!


NU MET 25 % KORTING >>>
Reactie plaatsen
Ief en Ien Ecofoodprint

 Wie zijn wij

 Wij zijn Ief & Ien en wonen zelfvoorzienend in het buitenland. Wij wonen sinds '12 in Zweden en dat bevalt prima. We genieten van rust ruimte en natuur. Vooral het maken van lange wandelingen is een grote hobby.

In ons verhaal kun je de weg naar Zweden en hoe wij hier nu wonen helemaal lezen. Wij willen met het platform Ecofoodprint zoveel mogelijk mensen bereiken om een nog beter duurzamer leven te leiden.

We moeten bewustere keuzes maken in wat we eten en bij wat we kopen om te komen tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.