yousea-duurzaam-schoonmaak-product
Duurzaam leven
Ien
Duurzaam leven

Duurzame schoonmaakproducten van YouSea clean the world.

Deze week in ons duurzaam leven blog is het vervangen van al die plastic flessen met schoonmaakmiddelen in jouw aanrechtkastje.

Heb jij ook zo veel verschillende schoonmaakmiddelen in huis? Wil jij ook af van al die plastic flessen? Zou je ook graag duurzame schoonmaakmiddelen willen gebruiken?

Ik ben me er van bewust dat ook ik zo’n aanrechtkastje heb met allerhande schoonmaakmiddelen. Ik ben al wel zover dat ik zoveel mogelijk groene schoonmaakmiddelen koop maar die zitten dan nog steeds in zo’n grote plastic spuitfles. Ergerlijk vervelende plastic.

Maar pas geleden bracht een vriendin de YouSea duurzame schoonmaakmiddelen onder mijn aandacht. Vooral het feit dat deze duurzame schoonmaakmiddelen geleverd worden met een handige, oneindig lang herbruikbare navulfles spreekt mij erg aan.

Wat een goede oplossing voor een plasticvrij leven is!


yousea-duurzaam-schoonmaak-product

YouSea clean the world schoonmaakmiddelen.

3 verschillende duurzame schoonmaakmiddelen voor je interieur, je sanitair en je keuken.

Al deze drie duurzame schoonmaakmiddelen worden in een in water oplosbare sachet geleverd. Deze zogenoemde Eco cleaning XTabs zijn gemaakt van afbreekbaar, oplosbaar materiaal wat geen sporen achterlaat in het milieu.

Je voegt een XTab van jouw keuze toe aan de aluminium navulfles met 500 ml water, even schudden en je duurzame schoonmaakmiddel is klaar voor gebruik. Een kind kan de was doen!

100% Natuurlijke grondstoffen

Het schoonmaakmiddel zelf is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen die volledig ecologisch zijn.

Dus geen schadelijke stoffen wegspoelen met je schoonmaakwater!

Ondanks dat de reinigers een heerlijke geur verspreiden zijn ze vrij van kunstmatige parfums. Er zijn bij de ontwikkeling van deze duurzame schoonmaakmiddelen uiteraard ook geen proefdieren betrokken.

Ze passen dus ook uitstekend in een vegan levensstijl!

Je kunt bij YouSea een aluminium navulfles kopen die oneindig lang kan meegaan. De fles is voorzien van een volledig uit gerecycled plastic vervaardigde spraykop waarmee je zwerfplastic tegengaat.

Dit is wat mij naast het duurzame van de schoonmaakmiddelen heel erg aansprak. Geen plastic flessen meer in de kliko!

Zero waste levensstijl

Als je echt goed van start wilt gaan met het gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen schaf je meteen de startersset aan die bestaat uit 3 aluminium navulflessen met spraykop van gerecycled plastic.

Hiernaast krijg je 4 Eco cleaning XTabs interieurreiniger, 4 Eco cleaning XTabs keukenreiniger en 4 Eco cleaning XTabs sanitairreiniger geleverd.

Met deze startersset maak je een goed begin op weg naar een zero waste leven. Voor slechts € 29,95 kun je de eerste paar maanden vooruit.

Daarna bestel je eenvoudig de door jou gewenste aantallen Eco cleaning XTabs van de verschillende soorten reinigers.

De XTabs worden geleverd in een van gerecycled materiaal gemaakte kartonnen koker die bij het oud papier kan.

Een aankoop van een verpakking met 6 Eco cleaning XTabs kost je € 12,49, je kunt hier weer meerdere maanden mee vooruit .

Duurzame Cadeautip!

Weet jij ook vaak niet wat je jouw vriendinnen of vrienden moet geven voor hun verjaardag?

Geef ze een startersset van de YouSea met de Eco cleaning XTabs. Je zult er versteld van staan hoe blij je hier wie dan ook mee gaat maken.

Er zijn namelijk heel veel meer mensen zoals jij die graag naar een zero waste levensstijl willen overgaan. Zoveel meer mensen die graag hun schoonmaakmiddelen willen inruilen tegen duurzame schoonmaakmiddelen. Maar niet altijd tijd hebben om uit te zoeken welke ze dan het beste kunnen nemen.

Heel vaak weten mensen niet waar ze duurzame ecologische schoonmaakmiddelen kunnen kopen die ook nog eens duurzaam verpakt zijn.

Dat probleem is nu dus opgelost met de YouSea Eco cleaning XTabs met de handige herbruikbare aluminium spuitflacon.

Duurzame bamboe schoonmaak doeken

Naast de duurzame schoonmaakmiddelen kun je bij YouSea ook nog heel fraaie duurzame schoonmaak doeken van bamboe kopen.

De doeken zijn er in drie kleuren zodat je ze voor elke ruimte apart kunt gebruiken. De groene voor in de keuken, de gele voor in de badkamer en de blauwe voor het interieur.

Zo heb je voor elke ruimte je eigen duurzame bamboe schoonmaakdoek, wel zo praktisch en hygiënisch!

Voor 9,95 koop je deze schoonmaakdoeken gemaakt van duurzame bamboe. Bamboe heeft een heel sterke vezel en is daarom ook zeer slijtvast.

Dit zorgt voor een veel langere levensduur ten opzicht van katoen of linnen. Ook dat is weer een stapje richting een meer duurzaam leven!


yousea-duurzaam-schoonmaak-product

Reacties