Natuurlijk middel tegen vlooien bij honden
Allerlei groene Tips
Ien
Allerlei groene Tips

Natuurlijk middel tegen vlooien bij honden

De tijd komt er aan dat onze huisdieren weer nieuwe vrienden maken. Nou ja, vrienden je zit er niet op te wachten natuurlijk. Daarom gebruik ik een natuurlijk middel tegen vlooien bij honden en katten de oplossing. En naast dit is er nog veel meer te krijgen bij de webshop Animigo.

Duurzame web-shop voor voeding-supplementen voor je hond of kat!

Een duurzaam leven is niet alleen mogelijk voor jou zelf maar ook voor je huisdier. Tegenwoordig kun je een legio aan huisdier voeders kopen die duurzaam zijn samengesteld. Heeft je hond of kat een voedingsupplement nodig als ondersteuning dan kun je terecht bij Animigo! Een leverancier van duurzaam samengestelde huisdier voeding-supplementen.

Animigo is een internationaal opererende leverancier van duurzame huisdier voeding-supplementen en verzorgingsmiddelen. Ook in Nederland kun je via deze duurzame web-shop je producten kopen voor een gelukkige blije hond of kat. Alle voeding-supplementen zijn samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen die ook nog eens dierproefvrij zijn.Natuurlijk middel tegen vlooien bij honden

Een grote ergernis bij mij als het gaat om onze honden zijn de vlooien en teken die ieder jaar wel op ‘visite’ komen. Wij gebruiken al wat langer het vlooien poeder van Animigo. Paar lepeltjes door de voeding en klaar is kees. Het is vanzelfsprekend een product met natuurlijke ingrediënten veel knoflook en vitamine B. Een natuurlijk middel tegen vlooien bij honden maar ook bij katten en het helpt ook om de teken weg te houden!

Mond- en gebitshygiëne van je huisdier

Zo vind je bij Animigo allerhande producten voor de verzorging van je hond of kat die leidden tot een gelukkiger dierenleven. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan Biergistpoeder voor een gezonde huid en vacht. Of een natuurlijk samengesteld poeder tegen vlooien en teken voor zowel je hond als je kat. 

Ook is een een aantal producten voor mond- en gebitshygiëne te verkrijgen zoals de Denti Care set. Deze set bestaat uit twee verschillende borsteltjes en een (eetbare) tandpasta. De tandpasta zorgt niet alleen voor gebitsreiniging maar ook voor een frisse adem. Tevens helpt de Denti Care set het voorkomen van tandplak en tandsteen bij hond of kat.

Rechtstreeks uit de natuur

Een veel gekocht homeopathisch middel bij Animigo is Echinacea. We kennen dit middel ook voor gebruik door mensen en nu dus ook voor dieren. Echinacea wordt toegepast voor een extra ondersteuning van de weerstand bij honden en katten.

Als jij veel fysieke inspanning van je hond vraagt doordat je bijvoorbeeld fanatiek aan behendigheid doet dan is een beetje steun misschien wel nodig? Met de tabletten van Hip & Joint Complex bied je de hond extra steun tegen slijtage aan heupen en gewrichten. Zo zorg je voor dat je hond een mooie leeftijd kan bereiken met veel ren- en springplezier.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Animigo draagt bij aan duurzaamheid door het gebruik van recyclebare, milieuvriendelijke en duurzame grondstoffen in de producten en de verpakkingen. Alle supplementen zijn vrij van kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en bindmiddelen en vulstoffen. Tevens zijn de producten vrij van parabenen, sulfaten en gifstoffen.

Animigo ondersteunt het Niet-GMO project wat zich ten doel stelt om genetisch gemanipuleerde organismen te weren. Daarnaast werkt Animigo alleen samen met fabrikanten die GMP gecertificeerd zijn, voor jou een waarborg voor veilig geproduceerde middelen. Dus als jij veel om het welzijn van je hond en kat geeft en daarbij een bijdrage wilt leveren aan een duurzaam leven dan ben je op de goede plaats bij Animigo!


natuurlijke-middel-tegen-vlooien-bij-honden


Reacties